NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

KAKO POTEKA POSTOPEK DNA WHITENING?

Modra svetloba LED lučke aktivira belilni gel, s pomočjo katere se pigmentirani madeži na zobeh odstranijo in tako poudarimo vašo naravno belino. Že po 30 minutah beljenja so vaši zobje do 9 odtenkov svetlejši. V prvem terminu opravimo dva beljenja (60 minut) s katerima poskrbimo za maksimalne rezultate pri vsakem posamezniku. *dodatnih 15 minut beljenja se izvede po potrebi in ga določi izvajalec glede na specifiko zob

KAKO DOLGO TRAJA EFEKT?

Učinek traja do 12 mesecev v primeru prvega beljenja. Trajanje se razlikuje glede na vaš življenjski slog (obarvana hrana, pijače, zdravila itd.). V ceno je vključeno tudi obnovitveno beljenje čez 12 mesecev. V primeru, da beljenja nikoli več ne bi izvedli, to ne pomeni, da bodo zobje čez 12 mesecev takšne barve kot so bili pred izvedenim postopkom, saj se zobje obarvajo skozi leta. Pridobili boste le odtenek ali dva.

ALI SE LAHKO NA DOLGI ROB ZNEBIMO PIGMENTACIJE?

Zobje se bodo skozi leta normalno pigmentirali, slednje je neizogibno, saj določene spremembe pridejo tudi s starostjo. Lahko pa v svojo rutino uvidete nekaj ukrepov in poskrbite, da pigmentacijo zmanjšajte. Npr.: po pitju kave usta zgrgrajte z vodo in vodo izpljunite. Zob ne ščetkanje takoj po obroku itd.

Vse nasvete glede na vaš življenjski slog prejmete na terminu. V kolikor vas zanima karkoli specifičnega nam vaše vprašanje pošljite in vam z veseljem posredujemo predlog oz. nasvet.

NA KAJ MORAMO BITI POZORNI PO BELJENJU ZOB?

2 uri po izvedenem postopku v usta ne vnašamo hrane ali pijače. Posebej pomembno je, da se izognemo kajenju (v prvih dveh urah, potem lahko kadite normalno). V kolikor je potrebno lahko v tem času pijete vodo.

ALI SI LAHKO VSI POBELIMO ZOBE?

Zob ne belimo otrokom, ki so mlajši od 5 let. Beljenje lahko izvedemo v primeru mlečnih zob, ampak se moramo zavedati, da bodo le te nadomestili stalni. Beljenje zob ne vpliva na vsadke, krone in zalivke.

ALI SO KAKŠNI STRANSKI UČINKI?

Beljenje zob DNA WHITENING je popolnoma neboleče in ne poškoduje sklenine ali dlesni.

KOLIKOKRAT LAHKO BELJENJE PONOVIMO?

Postopek lahko ponavljate poljubno in kadarkoli. Naši paketi so oblikovani tako, da stremimo k maksimalnim doseženim rezultatom pri vsakem posamezniku.

KAKO HITRO SO VIDNI REZULTATI?

Rezultati so vidni takoj. Kdaj bo vsak posameznik dosegel maksimalno belino je odvisno od trenutnega stanja zob (stanje, odtenek, življenjski slog in željeni rezultati). Bolj kot so zobje rumeni zaradi vnosa hrane, pijač, zdravil, večji so rezultati. Pri naravno temnejši sklenini zobje potrebujejo več beljenj.

SLEDITE NAM